Kartbeurs 2017 Lelystad op 7 & 8 januari

      Geen reacties op Kartbeurs 2017 Lelystad op 7 & 8 januari

Wil jij alles te weten komen over de kartsport, kom dan naar de Kartbeurs op 7 en 8 januari 2017 in Lelystad.

U kunt RAP Racing vinden in hal 2, te herkennen aan de oranje witte OK1 kart. Plek 214 in de plattegrond hier onder.

In twee grote overdekte hangars staan meer dan 50 standhouders die je alles vertellen over de kartsport. Zo kun je er de nieuwste kartmodellen zien, ontmoet je de kartteams en handelaren. Bovendien zijn alle grote kartmerken aanwezig op de beurs. Ook zijn er diverse koopjes te scoren.
Nieuw dit jaar is dat er op zaterdag een KNAF licentiedag is.

Formido en Kartcentrum Lelystad organiseren talentscouting voor jonge karters

Tijdens de vierde editie van de Kartbeurs van Nederland op 7 en 8 januari gaan Formido en Kartcentrum Lelystad op zoek naar nieuwe karttalenten middels een talentscouting. Jonge kartfanaten in Nederland kunnen zich met een motivatie aanmelden via Facebook of per mail. De uiteindelijk vijf geselecteerde deelnemers worden uitgenodigd voor een intensieve kart- en mediatrainingsdag op vrijdag 30 december bij Kartcentrum Lelystad. De geoefende racevaardigheden worden vervolgens op de openingsdag van de Kartbeurs (7 januari) getoond aan een vakjury. De vakjury beoordeelt de karttalenten op vaardigheden als remmen, techniek en bochten. De winnaar wordt op de kartbeurs bekend gemaakt tijdens de huldiging van de Nederlands Kampioenen Karten. De prijs is een gloednieuwe Parolin Rocky kart (t.w.v. € 1.700,-) en gratis deelname aan de kartschool van Kartcentrum Lelystad.
Initiatiefnemer Christian Snoek is enthousiast over de talentscouting: “Elk jaar neemt het aantal aanmeldingen voor de Kartbeurs en onze kartschool bij Kartcentrum Lelystad toe. Deze toename is zeker te danken aan de prestaties van Max Verstappen in de Formule 1. De kartsport leeft als nooit tevoren in Nederland. We zien onder de kartschoolleerlingen steeds vaker jonge kartfanaten die dromen van een kartcarrière zoals die van Max. Wij proberen hier middels deze talentscouting een steentje aan bij te dragen en wie weet hebben we straks de nieuwe Max Verstappen te pakken!”

Aanmeldingsprocedure

Ambitieuze jonge karters tussen de 6 en 9 jaar kunnen zich aanmelden voor de zoektocht van Formido en Kartcentrum Lelystad middels een reactie in het Facebook Event (met vermelding van naam, leeftijd, foto, motivatie en contactgegevens) of in een bericht aan info@kartcentrumlelystad.nl. Iedere week wordt één geselecteerde deelnemer bekend gemaakt. Alle vijf uitgekozen talenten worden vervolgens uitgenodigd voor een intensieve karttraining op 30 december waarna ze op 7 januari aan een vakjury hun vaardigheden laten zien.

Informatie Kartbeurs van Nederland en Talentscouting

  • Datum: Kartbeurs zaterdag 7 en zondag 8 januari 2017, finale Talentscouting en bekendmaking winnaar op 7 januari
  • Locatie: AIS-hallen Airport Lelystad en Kartcentrum Lelystad
  • Openingstijden: Van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Entree Kartbeurs: € 5,-* (Op vertoon van de Formido-kluspas € 4,-, alleen aan de kassa ter plekke) Kinderen tot 12 jaar gratis entree. *Een deel van de opbrengst gaat naar Against Cancer.
  • Parkeren: Gratis parkeren. Er rijdt een gratis pendelbus tussen Kartcentrum Lelystad en de beurshallen.
  • Tickets Kartbeurs: klik op de knop hieronder
  • Prijzen
1 entree kaart 5,00
2 entree karten 10,00
3 entree karten 15,00
4 entree karten 20,00
5 entree karten 25,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *